Organismes

Portals

Sistema Integrat de Gestió d'Incendis Forestals (SIGIF)

Sistema Integrat de Gestió d'Incendis Forestals (SIGIF)

El Sistema Integrat de Gestió d'Incendis Forestals, l'origen dels quals va començar l'any 2002, respon a una necessitat de reunir en un sol lloc la major informació disponible i útil per a diferents col·lectius. Són molts els organismes, les persones i empreses que cada vegada necessiten informació relacionada amb la prevenció d'incendis forestals, així com dades relacionades amb estadística, causes i cartografia entre altres coses.

El SIGIF forma part del Pla de Prevenció d'Incendis Forestals de la Comunitat Valenciana com un element més d'unió i recollida d'informació, suporta l'emmagatzematge i unificació de la informació. Disposa de diferents nivells d'accés, des de la part oberta a tothom, fins a apartats concrets en funció dels usuaris autoritzats.

Permetre que els interessats per raons professionals així com públic en general puga accedir a determinada informació que permeta no solament obtenir dades, sinó conèixer de primera mà com és la situació actual i passada dels incendis, i poder disposar d'una informació clara de quins són les previsions de risc per a les diferents zones del territori de la Comunitat.

 

Però aquesta eina també ha de servir per a oferir una línia de recepció de les necessitats dels usuaris, són aquests els que ens han de manifestar que necessiten, que els agradaria que hi haguera disponible per a satisfer les seues necessitats, per açò convidem al fet que es transmeten aqueixes necessitats, així com les fallades que puguen trobar quan estiguen navegant per les seues pàgines.

Esperem que siga una eina útil.


Accedir al Sistema Integrat de Gestió d'Incendis Forestals