Voluntariat en prevenció d'incendis forestals

Voluntariat en prevenció d'incendis forestals

La prevenció d'incendis forestals és crucial per a protegir el medi ambient i les persones. Comprén un conjunt de mesures i estratègies destinades a evitar que els incendis forestals ocórreguen o reduir el seu impacte, com la vigilància i la detecció precoç d'incendis, la gestió de les masses boscoses, l'educació i la conscienciació de la població entre altres. 

Sabies que TU pots contribuir a la prevenció d'incendis forestals?

En la Comunitat Valenciana portem més de 20 anys promovent la participació directa de la societat en la prevenció d'incendis forestals en el nostre territori. 
Per a això la ciutadania, tant a nivell individual com a través d'entitats organitzades, té l'oportunitat de col·laborar de manera estreta amb el Servei de Vigilància Preventiva enfront del risc d'incendis forestals de la CV a través de diferents programes de voluntariat els objectius comuns del qual són: la vigilància, la dissuasió i la conscienciació ciutadana.

Vols formar part de la Xarxa de Voluntariat en la Prevenció d'Incendis Forestals en el teu territori?

Ja sigues una associació, un ajuntament, una empresa o a títol personal, tenim un programa especialment dissenyat per a tu.


INFORMA'T I COL·LABORA! 

 

 

 

La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana atorga el premi en la categoria de Voluntariat de Protecció Civil i Medi Ambient a VAERSA, per la seua gran labor solidària en pro del medi ambient i la prevenció d'incendis forestals

Va entregar el premi Isaura Navarro Casillas, Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i el director general de Prevenció d’Incendis Forestals, Diego Marín Fabra i per part de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, Mª Paz Ramos de Illewasi.

Van recollir el premi: Rocío Bas Mangas, Pilar Regal Luz, Ruth Quiñones Gómez i Paula Vañó Cascant. 

Enhorabona!