Meteorologia

Meteorologia

Pàgina oficial de l'Agència Estatal de Meteorologia. Es poden consultar previsions, estadístiques, mapes de rajos, imatges de satèl·lit, informació marítima, etc.

Pàgina de la Fundació Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani -CEAM- relacionada amb la meteorologia. Previsions meteorològiques en la Comunitat Valenciana. Pàgina del Programa de Meteorologia de la Fundació CEAM. Resultats d'investigació i informació meteorològica. Es poden consultar previsions, models meteorològics, enllaços a altres web, etc.

Pàgina oficial del Servici de Meteorologia de la Generalitat de Catalunya. Previsions generals centrades a Catalunya. Previsions per als Pirineus, situacions de risc, imatges de radar, webcam, estadístiques, informació marítima.

InfoMet és una iniciativa del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona amb el suport del Servici de Meteorologia de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca. Esta pàgina té molts enllaços a diferents centres de previsió, imatges de satèl·lits, webcam, models meteorològics, etc.

Portal temàtic de meteorologia, en espanyol. Conté molts enllaços a imatges de satèl·lit, Instituts meteorològics, Organitzacions internacionals, Hidrologia, etc.

Pàgina oficial del Servici Meteorològic del Regne Unit.

Pàgina oficial del Servici Meteorològic Francés.

Pàgina oficial del Servici Meteorològic de Portugal

Pàgina oficial del Servici Meteorològic del govern dels Estats Units.

Pàgina oficial de l'Organització Meteorològica Mundial, dependent de l'ONU- Ginebra/Suiza.

Organització europea de predicció, seguiment i modelització meteorològica. Web amb molts menús i enllaços. Models meteorològics, prediccions, imatges, publicacions, etc.

Pàgina que inclou previsions meteorològiques amb 15 dies d'antelació, animacions de l'evolució de mapes meteorològics, imatges de radar i de satèl·lit amb animacions, etc.