Novetats

Ves enrere NOTA ESCLARIDORA SOBRE la Resolució de 12 d'agost de 2021, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, i de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, sobre determinades restriccions, suspensió d'activitats i recomanacions, pel risc d'incendi forestal.

NOTA ESCLARIDORA SOBRE la Resolució de 12 d'agost de 2021, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, i de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, sobre determinades restriccions, suspensió d'activitats i recomanacions, pel risc d'incendi forestal.

(DOGV nom. 9149 de 23.08.2021).

ATENCIÓ!!!

 

NOTA ESCLARIDORA SOBRE la Resolució de 12 d'agost de 2021, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, i de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per la qual s'efectuen determinades restriccions, suspensió d'activitats i recomanacions, en relació amb el risc d'incendi forestal derivades de l'actual onada de calor a la Comunitat Valenciana, estant activats el Pla Territorial d'Emergència (PTE) i el Pla Especial Front als Incendis Forestals (PEIF) (DOGV nom. 9149 de 23.08.2021).

El punt 1.a de l'apartat segon de la Resolució de 12 d'agost de 2021 fa referència a la prohibició del trànsit de persones per senderes i camp a través que es troben en terrenys forestals de la Comunitat Valenciana, tal com es desprén dels antecedents de fet enumerats en aquesta, on es descriu la diferent normativa forestal d'aplicació.