Novetats

Ves enrere Convocatòria de subvencions destinades a l'execució de PLPIF 2021

Convocatòria de subvencions destinades a l'execució de PLPIF 2021

Publicació en el DOGV

 

A 30 de setembre de 2021 es publica en el DOGV la RESOLUCIÓ de 22 de setembre de 2021, de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per la qual es convoquen les subvenciones destinades a l'execució de plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) per a l'exercici 2021.

Aquestes subvencions estan destinades a l'execució dels plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF), les bases reguladores de les quals estan contingudes en l'Ordre 14/2021, de 8 de setembre, de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Se subvencionarà l'execució de les actuacions de prevenció d'incendis forestals establides, planificades i programades en els plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) aprovats.

Termini de presentació

El termini de presentació de sol·licituds per a l'exercici 2021 serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació del extracte de la convocatoria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les sol·licituds es presentaran a través dels corresponents models normalitzats que es publicarà en la guia PROP de la Generalitat http://www.gva.es/proc22002