Novetats

Ves enrere Campanya de Sensibilització 2017

Campanya de Sensibilització 2017

El President de la Generalitat ha presentat aquest divendres la campanya de prevenció d'incendis de 2017 que apel·la a la responsabilitat ciutadana per a evitar negligències i l'excés de confiança, i que incideix que l

 

a prevenció és un dels dos pilars bàsics de la lluita contra els incendis forestals, juntament amb l'extinció.


Amb el lema 'Stop al Foc, La teua actitud pot marcar la diferència", la campanya de prevenció d'incendis de 2017 vol conscienciar als ciutadans de la importància de tenir actituds cíviques i mostrar de forma clara que els incendis forestals tenen conseqüències directes sobre les persones, béns i entorn natural.


Segons la Directora General de Prevenció d'Incendis Forestals, Delia Àlvarez, "Gracias a l'esforç de tots, ciutadania i administració, podrem aconseguir disminuir el nombre d'incendis i les hectàrees forestals cremades. Per açò la campanya pretén sensibilitzar a la ciutadania de la importància de comprometre's personal i col·lectivament, per a evitar conductes de risc i prevenir els incendis forestals"

 

Per a açò, es llançarà una campanya que estarà present en un espot de televisió i en mitjans escrits, tascons de radi, objectes publicitaris, tanques publicitàries i xarxes socials que es desenvoluparà des del 15 de maig fins al 15 de setembre, tots dos inclosos.


Està dirigida a la població en general, incidint tant en la població que gaudeix el seu oci desenvolupant activitats a l'aire lliure en els espais naturals de la Comunitat Valenciana com en aquella que desconeix les característiques del bosc mediterrani, la seua diversitat biològica, vulnerabilitat…. i pot desplaçar-se en moments puntuals al mitjà natural.

 

Descarregar cartell pdf 3,6MB